Тренінг «Сімейна соціалізація в сучасних умовах»

Мокряк Артур Гртгорович

Опубліковано admin Нед, 04/07/2013 — 22:58

02.04.13р. Харківська обласна громадська організація «Соціальний всесвіт» в рамках реалізації соціального замовлення Харківської міської ради щодо створення Центру батьківської підтримки «Мудрі батьки – щасливі діти» провела соціально-педагогічний тренінг «Сімейна соціалізація в сучасних умовах».

У тренінгу, що відбувся на базі Харківського міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді «Довіра» прийняли участь соціальні працівники та спеціалісти ЦСССДМ районних адміністрацій міста Харкова, які здійснюють соціальний супровід сімей, які знаходяться в складних життєвих обставинах. Були розглянуті соціально-педагогічні підходи в соціальній роботі з дітьми та батьками – клієнтами соціальних служб, надано практичні рекомендації щодо підвищення педагогічної компетентності соціальних працівників в питаннях сімейного та соціального виховання та забезпечення ефективного процесу соціалізації особистості. Учасники тренінгу ознайомились з основами соціальної віктимології.

Тренінг проводили Голова Правління Харківської обласної громадської організації «Соціальний всесвіт» кандидат педагогічних наук, доцент Аніщенко А.П, а також координатор соціальних проектів ХОГО «Соцаільний всесвіт» психотерапевт Мокряк А.Г.

content/suchasnih-umovah